Een nieuwe website, waarom en hoe ….

Waarom moet jij nu een nieuwe website hebben? Awel dat is vrij simpel …

Een tijdje geleden botste ik op Treesje, Treesje is net als ik zo iemand die “vanalles graag doet en daardoor ook vanalles doet”. Met succes, dus ik ben wel bereid naar haar te luisteren 😀

Een van de dingen die Treesje doet, is mensen leren websites maken. Ik ben op dat vlak nogal van quick and dirty, ik gebruikte dus al jaren iets wat poepsimpel was, maar weinig vrijheid gaf. Treesje was echter heel erg enthousiast én het zou bovendien niet meer tijd kosten (daar wil ik het wel nog eens over hebben :p). Dus ik begon met haar ubercoole wordpress cursus!

En vandaag: tadaladaaaaa een nieuwe website over praktisch psychologisch paardencoachen in zwart/wit en fushia. Net zoals ik het wil! Het ging vrij simpel, de dingen die ik niet kon vinden, hadden vooral met mijn onoplettendheid te maken en uiteindelijk wees alles zichzelf wel uit. Dus Treesje had gelijk én bovendien was het nog best leuk ook.

De cursus was voor mij een hulpmiddel, zoals ik klanten ook help. Het dwingt niet, het geeft zelfs geen suggesties, het legt gewoon uit wat er is en wat er niet is is dan dus een logisch gevolg. Het schept een helder beeld en laat je toe om met relatief weinig kennis allerlei dingen zelf te ontdekken. Ik was dan ook vrij om met mijn inzichten niks te doen en gewoon te blijven zitten waar ik was. Dat is wat ik altijd omschrijf als “Jij bent verantwoordelijk, ik doe niks, ik kijk alleen maar toe.” ….

Trees, dat is gewoon een therapeutisch iets!

Maar dus waarom een website in die kleuren? Ik zie dat graag …. Is dat een goede reden? Misschien niet, maar ik ben ook niet de standaard wolkjes-paardenogen-bloempjes-coach of psycholoog. Ik ben een beetje ruw en rauw met een hoekske af. Niet het ideale profiel volgens de boekjes, maar als ik daaraan voldeed, was ik ik niet. En dan ging ik vast ook niet in de gietende regen staan met een cliënt omdat ik geloof dat daar iets uit te leren is …

Bij deze dus: durf af te wijken van wat moet en hoort, geloof niet dat er dingen zijn die niet kunnen en als ze er zijn, is er steeds wel een oplossing. Ergens 😉

Somewhere, over the rainboooooow, ….

Voor meer info over Treesje en haar keicoole cursus: KLIK

Thx Trees! En nu ga ik in de zon staan 🙂