Waar kunnen we jou mee helpen?

Contacteer ons

Team en Partners

Coaching, psychologische ondersteuning en loopbaanbegeleiding hebben 1 ding gemeen: de relatie tussen de klant en de begeleider. Wanneer deze relatie niet optimaal verloopt, zal je resultaat sowieso teleurstellend zijn.
Hierom kan je bij HippoCoaching geholpen worden door verschillende psychologen of coaches.

Hieronder vindt je ons vaste team terug.

Team

Een aantal psychologen en coaches werken op regelmatige basis samen. Hierdoor kunnen we ook voldoende overleg plegen én ons werk steeds bijschaven.

Emilie Schollaert
Emilie SchollaertArbeidspsycholoog - Coach
‘A ship is safe at shore but that is not what it’s build for’

Albert Einstein

Debbie Philtjens
Debbie PhiltjensArbeids- en klinisch psycholoog
“If you obey all the rules, you’ll miss all the fun”

Katharine Hepburn

Kelsey Atkinson
Kelsey AtkinsonCoach
“People who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.”
Rob Siltanen

Partners

Samenwerken met andere bedrijven geeft ons de mogelijkheid om meer voor jou als bedrijf of als mens te betekenen. Een traject op maat door onze partners, ademtherapie of gewoon een andere psycholoog? In ons netwerk vind je heel wat verschillende opties terug. Hierdoor ontstaat er overleg én kunnen we samen met jou naar je doel werken.

Solut HR
Solut HRHR Advies
Grow for it
Grow for itTraining en Coaching op de vloer
Just being
Just beingYoga, Ademen en Vertragen
Het Spinnewip
Het SpinnewipKindercoaching

Ervaringen van klanten

Neem je leven in eigen handen.

Dat is de belangrijkste les die ik leerde van Debbie. Soms weet je het niet meer. Je bent volop bezig dingen te doen waar je totaal niet achterstaat. Je weet perfect wat je wil. eigenlijk weet je diep in jezelf ook hoe je dat kan bereiken. Maar iets houdt je tegen. Angsten, twijfels, ‘goede’ raad van je omgeving. Je zit in een vicieuze cirkel waar je dringend moet uit geraken omdat het je gezondheid op het spel zet. En voor je het beseft zit je je verhaal te doen bij Debbie. Alles wordt duidelijker, alles wordt op een rijtje gezet. Natuurlijk niet onmiddellijk. Toch voel je vanaf het eerste gesprek dat er iets zal veranderen. Enkele maanden later zeg je je job vaarwel en keer je het roer volledig om. De bevrijding. zonder deze gesprekken had ik het nooit gedurfd en was ik de rest van mijn leven in dat keurslijf blijven vastzitten. Nu doe ik eindelijk wat ik echt wil doen!

Evelyne, Leerkracht met een droom
Ik vond de sessies zeer goed, ze waren afgestemd op mijn persoonlijke problemen. Het was een professionele aanpak gecombineerd met praktische tips. Ik voelde  mij op mijn gemak en kon vrijuit praten. Ik voelde mij begrepen.
Ook de ondersteuning om de tips effectief uit te proberen was afgestemd op het individu.
Het was zeer leerrijk vooral de opdrachten en het gesprek.
Martine, Ik wil zo graag, maar durf nog niet
Ik had bang van die grote beesten, met die grote tanden.  Ook was ik bevreesd dat die paarden plotseling langs mij hun behoefte zouden doen.  Ongelofelijk verbaasd was ik dan om te merken dat mijn vrees van de 1ste seconde weg was.  Het paard gaf me het gevoel dat hij het begreep en was zeer rustig.  Hij keek me precies in de ogen en zei ‘het is ok, je hoeft niet bang te zijn’.  Met andere woorden, het paard sprak met mij en nam die angst weg.
Raar, maar waar.
Mireille, Solut HR