Teambuilding2020-02-05T17:09:00+00:00

Een team als kudde, een kudde als team

Wat?
We duiken tussen de paarden. Ze leren ons waarom een kudde zo’n sterk systeem is en waarom ze allerlei bedreigingen kunnen overleven. Ze laten ons samenwerken, reflecteren en geven ons de ruimte om stil te staan.

Voor wie?
Deze workshop is geschikt voor teams die een stevige dosis fun willen combineren met een solide inhoud. Door samen tussen de paarden opdrachten uit te voeren, kom je jezelf én je collega’s tegen. Je leert dingen over elkaar en gaat elkaar beter begrijpen wat jullie professionele relatie enkel zal bevorderen.

Praktisch 
Een teamdag beslaat steeds een hele dag.
De locatie voor deze dag hangt af van het aantal deelnemers en de beleving die jullie aan de dag willen koppelen.
We kunnen terecht in Wellen, Tongeren, Hasselt, Genk, Schilde, Herent en Lummen.

Offerte aanvragen

Ervaringen van klanten

Neem je leven in eigen handen.

Dat is de belangrijkste les die ik leerde van Debbie. Soms weet je het niet meer. Je bent volop bezig dingen te doen waar je totaal niet achterstaat. Je weet perfect wat je wil. eigenlijk weet je diep in jezelf ook hoe je dat kan bereiken. Maar iets houdt je tegen. Angsten, twijfels, ‘goede’ raad van je omgeving. Je zit in een vicieuze cirkel waar je dringend moet uit geraken omdat het je gezondheid op het spel zet. En voor je het beseft zit je je verhaal te doen bij Debbie. Alles wordt duidelijker, alles wordt op een rijtje gezet. Natuurlijk niet onmiddellijk. Toch voel je vanaf het eerste gesprek dat er iets zal veranderen. Enkele maanden later zeg je je job vaarwel en keer je het roer volledig om. De bevrijding. zonder deze gesprekken had ik het nooit gedurfd en was ik de rest van mijn leven in dat keurslijf blijven vastzitten. Nu doe ik eindelijk wat ik echt wil doen!

Evelyne, Leerkracht met een droom
Ik vond de sessies zeer goed, ze waren afgestemd op mijn persoonlijke problemen. Het was een professionele aanpak gecombineerd met praktische tips. Ik voelde  mij op mijn gemak en kon vrijuit praten. Ik voelde mij begrepen.
Ook de ondersteuning om de tips effectief uit te proberen was afgestemd op het individu.
Het was zeer leerrijk vooral de opdrachten en het gesprek.
Martine, Ik wil zo graag, maar durf nog niet
Ik had bang van die grote beesten, met die grote tanden.  Ook was ik bevreesd dat die paarden plotseling langs mij hun behoefte zouden doen.  Ongelofelijk verbaasd was ik dan om te merken dat mijn vrees van de 1ste seconde weg was.  Het paard gaf me het gevoel dat hij het begreep en was zeer rustig.  Hij keek me precies in de ogen en zei ‘het is ok, je hoeft niet bang te zijn’.  Met andere woorden, het paard sprak met mij en nam die angst weg.
Raar, maar waar.
Mireille, Solut HR

Nieuws

Af en toe schrijven we een blog over psychologie, menselijkheid of gewoon de alledaagse beslommeringen van het leven.

Meer lezen?