Psychologische ondersteuning

Psychologische ondersteuning2019-04-26T13:00:54+00:00

We zijn ruimdenkend in onze begeleidingen.
Er is plaats voor depressie, suïcidale gedachten, burn-out, manie en nog zoveel meer. Vooral de persoonlijke klik met je begeleider en de paarden is belangrijk. We gaan er immers SAMEN voor.

Na een uitgebreide intake bekijken we of we jou aan een van onze paarden en begeleiders kunnen koppelen. Indien er geen goede match is, verwijzen we je door. Onze voornaamste zorg is dat jij bij de juiste persoon terechtkomt.

Tijdens onze sessies combineren we therapie en coaching volgens een uniek concept. De paarden worden zo maximaal mogelijk ingezet. Je ervaart dat er veel meer kan en mag dan je denkt, zoekt grenzen op, gaat confrontaties aan en vindt troost en veiligheid. Onze begeleidingen zijn snel, doeltreffend en ingrijpend.

Omwille van de vaak medische basis van de klachten in dit domein, werken we nauw samen met je huisarts, psychiater of andere betrokkenen. Voor deze sessies bestaan mogelijkheden tot terugbetaling via de mutualiteit. Op deze website ontdek je of jij in aanmerking komt voor een tegemoetkoming.