Loading...
Loopbaanbegeleiding2020-01-29T11:12:23+00:00

Waar kunnen wij jou mee helpen?

Neem contact met ons op

Loopbaanbegeleiding – Breng PAARDENkracht in je werkKRACHT

Ontdek wie je bent, wat je kwaliteiten zijn en krijg zicht op het loopbaanpad dat jij echt wil.

Deze loopbaanbegeleiding met paarden richt zich specifiek op particulieren. We willen je laten genieten van kwalitatieve coachingsmethoden aan een betaalbaar tarief.

Doordat HippoCoaching met een erkend loopbaancentrum samenwerkt, kan je bij ons met loopbaancheques betalen als je in aanmerking komt én het een loopbaantraject betreft.

Peilers

Happy

Met GOESTING aan de slag. Energie krijgen van je job!

Goesting hebben

Goesting is de kriebel die je dartel houdt als je moe wordt.
En tevens het schoonste woorduit de Nederlandse taal!

Well

Stress, Burn-out, talloze prikkels. Ze overmannen je hoofd, zorgen ervoor dat je niet helder denkt.

Een gezonde geruste geest

Stress handhaven en burn-out voorkomen!
Je werk is een energiebron, geen energie-put waarin je dreigt te verdrinken.

Active

Wat doe je nu precies?

Wat doe ik hier?

Je kent je plek, je weet waarvoor je staat en gaat ervoor.

De praktische kant

Wie heeft recht op deze ondersteuning?
Loopbaanbegeleiding is toegankelijk voor iedere werknemer en zelfstandige (ook in bijberoep), telkens om de zes jaar.

Wat is loopbaanbegeleiding niet?
Het is geen sollicitatietraining, cv-schrijfkamp of een workshop ‘hoe jezelf voorstellen’.

Wat is loopbaanbegeleiding wel?
We gaan op zoek naar wie jij bent, wat je wil en waarom het op professioneel vlak wat stroef loopt. Dat wil niet zeggen dat je plots ontslag moet nemen of een eigen zaak beginnen. De slogan van de VDAB voor loopbaanbegeleiding vat het treffend samen: ‘Terug fluitend naar je werk’. De bedoeling is dat jij weer gelukkig wordt in je job, of dat nu je huidige of een nieuwe job is.

Hoe verloopt een traject?
Je hebt recht op 7 uur loopbaanbegeleiding. Wij vullen die op jouw maat in met 4, 6 of 8 sessies.

Wat kost het?
Je betaalt ongeveer 10 euro per uur. De overige kosten worden door de VDAB gedragen. Voor slechts 80 euro doorloop je een volledig, professioneel coachingstraject om te weten wat jij wil op professioneel vlak, waarom het (soms) niet vlot op je werk en wat je carrièredromen zijn.

Op de website van de VDAB ontdek je wie aanspraak maakt op loopbaancheques. Mocht je niet in aanmerking komen, kan je ons een bericht sturen voor een persoonlijk traject op maat en de bijhorende tarieven.

Deze loopbaanbegeleiding wordt mogelijk gemaakt door onze samenwerking met de mensen van Grow For it en Garantie op Succes

Ervaringen van klanten

Neem je leven in eigen handen.

Dat is de belangrijkste les die ik leerde van Debbie. Soms weet je het niet meer. Je bent volop bezig dingen te doen waar je totaal niet achterstaat. Je weet perfect wat je wil. eigenlijk weet je diep in jezelf ook hoe je dat kan bereiken. Maar iets houdt je tegen. Angsten, twijfels, ‘goede’ raad van je omgeving. Je zit in een vicieuze cirkel waar je dringend moet uit geraken omdat het je gezondheid op het spel zet. En voor je het beseft zit je je verhaal te doen bij Debbie. Alles wordt duidelijker, alles wordt op een rijtje gezet. Natuurlijk niet onmiddellijk. Toch voel je vanaf het eerste gesprek dat er iets zal veranderen. Enkele maanden later zeg je je job vaarwel en keer je het roer volledig om. De bevrijding. zonder deze gesprekken had ik het nooit gedurfd en was ik de rest van mijn leven in dat keurslijf blijven vastzitten. Nu doe ik eindelijk wat ik echt wil doen!

Evelyne, Leerkracht met een droom
Ik vond de sessies zeer goed, ze waren afgestemd op mijn persoonlijke problemen. Het was een professionele aanpak gecombineerd met praktische tips. Ik voelde  mij op mijn gemak en kon vrijuit praten. Ik voelde mij begrepen.
Ook de ondersteuning om de tips effectief uit te proberen was afgestemd op het individu.
Het was zeer leerrijk vooral de opdrachten en het gesprek.
Martine, Ik wil zo graag, maar durf nog niet
Ik had bang van die grote beesten, met die grote tanden.  Ook was ik bevreesd dat die paarden plotseling langs mij hun behoefte zouden doen.  Ongelofelijk verbaasd was ik dan om te merken dat mijn vrees van de 1ste seconde weg was.  Het paard gaf me het gevoel dat hij het begreep en was zeer rustig.  Hij keek me precies in de ogen en zei ‘het is ok, je hoeft niet bang te zijn’.  Met andere woorden, het paard sprak met mij en nam die angst weg.
Raar, maar waar.
Mireille, Solut HR

Nieuws

Af en toe schrijven we een blog over psychologie, menselijkheid of gewoon de alledaagse beslommeringen van het leven.

De kudde als systeem in Marrum

augustus 12th, 2020|

De paarden van Marrum Wanneer de landmacht het niet kan halen, stel je je vertrouwen in de natuur. Een uitgebreide situatieschets vind je hier 6 meisjes

Meer lezen?