Ondernemers

Ondernemers2019-04-30T18:25:57+00:00

Voor jezelf als ondernemer

  • Waarom werd ik ondernemer?

  • Er is geen balans meer

  • Wat is mijn volgende stap?

Waarom zou je als ondernemer bij ons langskomen?

Doordat we buiten werken, kan je je hoofd beter leegmaken van dingen die er eigenlijk niet toe doen (we gaan aan je bedrijf werken, niet aan je was/strijk/boodschappen).  De onbekende omgeving, de lucht, de wind door je haren en de beweging zorgen ervoor dat je anders naar de dingen kijkt.

Daarnaast is het ook gewoon ongelooflijk plezant met die paarden buiten.

Ze zijn gespecialiseerd in Business Model Canvassen, Value proposition, Missie en Visie ontwikkeling, USP’s en teamfunctioneren. Hierdoor zijn thema’s als communicatie, leiderschap, saneren en groeien voor hun poepsimpel en daarna dus ook voor jou.

Voor je bedrijf

  • Teamfunctioneren / Teambuilding

  • Communicatie

  • Visie en Missie

Teams kunnen bij ons terecht om meer inzicht in hun functioneren te verkrijgen. Het doel is steeds een betere werking als team, het is dus geen pure fun-teambuilding.

Na een uitgebreide intake wordt het probleem in kaart gebracht en een plan van aanpak opgemaakt. Onderwerpen de hier aan bod kunnen komen: samenwerken, communicatie, leidinggeven.

Teams kunnen bij ons terecht om meer inzicht in hun functioneren te verkrijgen. Het doel is steeds een betere werking als team, het is dus geen pure fun-teambuilding.

Na een uitgebreide intake wordt het probleem in kaart gebracht en een plan van aanpak opgemaakt. Onderwerpen de hier aan bod kunnen komen: samenwerken, communicatie, leidinggeven en zo meer. Maar ook visie en missie ontwikkeling kan bij ons een plaats krijgen.

Let op: een sessie met een of meerdere paarden is niet zaligmakend. Je zal steeds ook op de vloer veranderingen moeten doorvoeren of begeleiding voorzien voor een blijvend resultaat. Ook hier helpen we je graag mee verder.