Leiderschap in de wei2018-05-02T19:36:59+01:00

Wat is het?

Workshop met paarden waarbij de deelnemers leiderschap ervaren want een paard kan niet acteren. Het is dus ervaringsgericht, waardoor het blijvend effect veel groter is.

In deze workshop leer je op en snelle en duidelijke manier hoe jij je leiderschap echt kan gebruiken, voor jezelf of je team.

Hoe je van lijden naar leiden kan gaan. Je krijgt inzicht in je eigen functioneren en leert hoe je er best mee om kan gaan. Je eigen leiderschapsstijl is immers altijd dik ok!

Het is geen aangeleerd kunstje, jouw eigen echte authentieke leiderschapsstijl halen we naar boven. Je leert dat dat mag én dat je bovendien de beste resultaten ermee kan halen.

Weg van alle moeilijke trainingen en ingewikkelde hiërarchie zoeken we uit welke leider jij bent, hoe jij wil leiden en hoe je het toont.

Voor wie?

Deze workshop is speciaal gericht op jou, de solo-ondernemer of de zaakvoerder van een kleine KMO. Je wil je leiderschapskwaliteiten bijschaven en/of hervoelen.

Hoe gaat het in zijn werk?

Dit is een workshop in 2 delen, waarin we een mix presenteren van theorie en praktijk. Voor de start van de workshop krijg je een diepgaande intake, waarmee we je profiel in kaart brengen zodat de inhoud ook steeds aangepast wordt aan de deelnemers.

Praktische beslommeringen

Deze sessies gaan buiten door, voorzie dus gepaste kledij. Geen hakken of slippers.

Een combinatie van paardenkennis met psychologie zorgt ervoor dat kwaliteit en veiligheid gegarandeerd is.

Geen geitenwollensokkenmambojambo

Echte heart-core leadership training in een pelske