FAQ

FAQ2018-06-12T18:19:55+00:00

Paarden zijn topbegeleiders. Ze (ver)oordelen niet en hun reacties zijn altijd oprecht. Ze bieden je de kans om vanuit je mogelijkheden te denken. Ze benadrukken nooit wat niet kan. Hierdoor kan je zelf je focus verleggen en krijg je gemakkelijker inzichten.

Beiden! Afhankelijk van je vraag zal ik (of een collega) een ander petje opzetten. Iedereen die bij HippoCoaching werkt, heeft een grondige opleiding genoten.

Stevige, gesloten schoenen en kleding die vuil mag worden. De paarden zijn niet gevaarlijk, maar soms durft er weleens modder in het rond vliegen.

Kom langs en oordeel zelf!

Dat is een lastige vraag. Het hangt erg van je paard af. Als je een coachingstraject met je eigen paard wil, krijg je eerst een extra intake, waarin we nagaan of jouw paard klaar is om je op dat moment te coachen.

Onze uitvalsbasis ligt in Wellen, maar we werken op verschillende locaties in Limburg, Vlaams-Brabant en Antwerpen. Op vraag kunnen we steeds uitwijken.

Neen, dat is niet nodig. Onze sessies bestaan uit oefeningen naast het paard. Je hoeft dus ook geen paard te kunnen rijden.

Ja, absoluut! Onze ervaring leert dat werken met paarden super leuk is en dat onze vierbenige medecoaches helpen om sneller en efficiënter je doel te behalen, maar wij bieden net zozeer workshops, trajecten en begeleiding zonder paarden aan. Het gaat erom dat jij je er goed bij voelt!