FAQ

FAQ 2018-04-30T11:16:53+00:00

Paarden zijn magisch in begeleiding. Ze oordelen niet, veroordelen niet en zijn puur in hun reacties naar jou toe. Daarom geven ze je de mogelijkheid om te denken vanuit mogelijkheden die je hebt, ze benadrukken nooit wat niet kan.
Hierdoor kan je zelf je focus herleggen en krijg je makkelijker inzichten.

Beiden!

Afhankelijk van je vraag zal ik (of een collega) een ander petje opzetten. Iedereen die bij HippoCoaching werkt heeft een gedegen opleiding gehad, hierdoor maakt het hoedje niet zoveel uit.

Stevige schoenen en iets wat eventueel vuil mag worden. De paarden zijn niet gevaarlijk, maar soms durft er wel eens modder rondvliegen.

Kom langs en beslis zelf.

Dit is een lastige vraag, het antwoord kan zowel ja als neen zijn. Het hangt nl. erg van je paard af. Mensen die een coachingstraject met hun eigen paard op hun eigen locatie willen, zullen daarvoor eerst een extra intake krijgen. Op die manier gaan we na dat de kwaliteit voor jou in orde is, maar ook dat je paard klaar is op dat moment om jou te coachen.

Dat klopt! We werken op verschillende locaties in Limburg, Vlaams-Brabant en Antwerpen. Onze uitvalsbasis ligt in Wellen, maar in overleg kunnen we steeds uitwijken.