Burn-out en stress tussen het gras

Burn-out en stress tussen het gras2018-05-03T12:18:57+00:00

Wat is het?

Deze workshop laat je stilstaan bij jezelf. je gaat weer terug in contact komen met je lichaam. Je kan beter voelen, ruiken, horen, je zintuigen worden geprikkeld nadat we ze tot rust gebracht hebben. We gaan je leren je hoofd even uit te schakelen en terug te gaan naar je gevoel.

In deze workshop bekijken we enerzijds het theoretische verhaal rond stress: wat is het, waar komt het vandaan én in ware Jambers stijl pakken we het aan in je hoofd, daar recht waar het ontstaat.

Daarna krijg je de nodige oefeningen, ervaringen én tools om mee naar huis te nemen.

Voor wie?

Personen die een vermoeden van of een gediagnosticeerde burn-out hebben. Op voorhand krijg je een uitgebreide intake, aan de hand daarvan bepalen we de fase waarin je je bevindt én of het momenteel een goed moment is om de workshop aan te vatten.
Ook voor werknemers die veelvuldig stress ervaren in hun job is deze workshop zinvol.

Hoe gaat het in zijn werk?

Deze workshop bestaat uit 3 delen van telkens 3 uur in groep, daarnaast ontvang je een uitgebreid persoonlijk werkboek en is er drie maanden na afloop een opvolgsessie voorzien.

Praktische beslommeringen

Deze sessies gaan buiten door, voorzie dus gepaste kledij. Geen hakken of slippers.

De sessies kunnen doorgaan vanaf 5 deelnemers, maximaal 10. Wanneer je als bedrijf geen 5 deelnemers kan samenbrengen, is er de mogelijkheid om in te stappen in onze gemengde groepjes.

Ik wil meer info