Waar kunnen we jou mee helpen?

Neem contact met ons op

Wat paarden voor je bedrijf kunnen betekenen?

Wil je de dynamiek in jouw team in kaart brengen en verbeteren? Mogelijke knelpunten / conflicten bespreekbaar maken? Ontdekken hoe je de team effectiviteit kan verhogen en teamleden (nog meer) in hun kracht kan zetten? Samen met je team Missie, Visie of Waarden definiëren/updaten of meer tot leven brengen?

De paarden weerspiegelen wat er in het team gebeurt en helpen ons om deze of andere vraagstukken in jouw organisatie/team te verhelderen.

Voor individuele trajecten van leidinggevende of young potentials zijn de paarden een krachtig instrument. Ze leren je waar je voor staat, hoe je je impact kan vergroten, wat je authentieke leiderschapsstijl is, en zoveel meer.

Leiderschap in de wei

Wat?
Paarden acteren niet en respecteren authentiek leiderschap. In deze workshop leer je op een snelle en duidelijke manier hoe jij je leiderschap echt kan gebruiken, voor jezelf en je team. Van lijden naar leiden. De paarden geven je een helder inzicht in je functioneren en brengen jouw unieke leiderschapsstijl naar boven. Dat de workshop ervaringsgericht is, vergroot het blijvend effect nog.

Voor wie?
Ideaal voor organisaties die de leiderschapskwaliteiten van hun werknemers willen ontwikkelen. Zelfleiderschap is belangrijk in élke functie.

Praktisch
Deze workshop in twee delen combineert theorie en praktijk. Vooraf krijg je een diepgaande intake waarmee we je profiel in kaart brengen en onze inhoud aan jouw noden aanpassen.

Burn-out en stress tussen het gras

Wat?
Sta stil bij jezelf en kom weer in contact met je lichaam. We brengen je zintuigen tot rust en leren je om even uit je hoofd te stappen. In deze workshop combineren we theorie en praktijk. Wat is stress, waar komt het vandaan? In ware Jambers-stijl pakken we de stress in je hoofd aan. Daarna krijg je de nodige oefeningen, ervaringen en tools om mee naar huis te nemen.

Voor wie?
Voor personen die een (vermoedelijke) burn-out hebben. Op basis van een uitgebreide intake bepalen we de fase waarin je je bevindt en of het een goed moment is voor deze workshop. Ook voor werknemers die veelvuldig stress ervaren in hun job is deze workshop zinvol.

Praktisch
Deze coaching bestaat uit 3 delen van telkens 3 uur in groep. Daarnaast ontvang je een uitgebreid, persoonlijk werkboek en is er 3 maanden na afloop een opvolgsessie voorzien. We werken in groepjes van 5 tot 10 mensen.

Communicatie

Op een ervaringsgerichte manier leer je weer communiceren met elkaar. Geen beladen theorie maar ondervinden welke impact je manier van communiceren heeft.

Onze klanten aan het woord

Bedrijfscoaching ondersteund door paarden

Als bedrijf kan je paarden inzetten in je continue veranderingsproces. Ze maken je alert, laten je werkpunten zien en helpen je aan het ontwerpen van een roadmap voor de toekomst.
Daarom zien we deze sessies niet als een éénmalige activiteit, het maakt deel uit van een groter geheel waarin wij of onze partners je kunnen ondersteunen.