HippoCoaching 2018-05-02T19:45:14+00:00

HippoCoaching

Coaching, psychologische ondersteuning en loopbaanbegeleiding, met of zonder paard.

Maak een afspraak

Unieke methode

We bieden een unieke mix aan van coaching, psychologie en paardencoaching. Hierdoor krijg je als cliënt steeds het beste van alle werelden beschikbaar gesteld.

Een jarenlange ervaring als psycholoog zorgt ervoor er dat er op diagnostisch vlak voldoende kennis in huis is, een gedegen postgraduaat coaching en vele bijscholingen verzekeren de andere aspecten.

We hebben onze eigen methode ontwikkeld die garant staat voor kwaliteit, resultaat én haalbaarheid. Deze werkwijze doorspekken we met humor, plezier én duidelijke handvaten die je zelf kan gebruiken zonder onze steun.

  • Gedegen basisopleiding

  • Continue bijscholing

  • Professioneel

  • Menselijk

Meer

Onze waarden

Het is onze missie psychologische hulpverlening menselijker en toegankelijker te maken. We willen de drempel verlagen, de instroom verstellen en de mogelijkheden van elk-ieder benadrukken zonder protocollen en stigma’s.

Elk individu heeft het recht om zichzelf te zijn, acceptatie en zelfkennis zijn daarom onontbeerlijk. We geloven in een maatschappij waarin iedereen zijn doel zelf kan bepalen.

Wij geloven in jou, als mens, ongeacht je rugzak. Want elk mens heeft recht op menselijkheid. Wij zoeken samen met jou hoe we jouw rugzak kunnen leegmaken, samen met de paarden.

Ervaringen

Onze cliënten zijn vaak verrast als ze merken dat ze geen sticker opgeplakt krijgen. We zijn zelf dankbaar voor elk proces dat we mogen begeleiden.

Jef was doorheen mijn traject mijn coach, hij leerde me stilstaan en tot rust komen.

De feedback achteraf hielp me dit ook toe te passen in de praktijk. Een aanrader!

Vrouw - 41 - Burn-out

De paarden oordeelden nooit, ik voelde me op mijn gemak. Ik had niet verwacht dat er na al die jaren therapie nog mogelijkheden waren voor integratie. Vandaag werk ik na 6 jaar terug in een job die ik graag doe. Ik heb mijn sociaal leven weer opgepikt.

Man - 28 - Bipolair

Debbie is provocatief, ze doet je op een lieve manier pijn. Met humor maakte ze me duidelijk dat ik mijlenver van mijn loopbaanpad afwandelde en ik liep zelf terug.

Vrouw - 43 - Loopbaan

Contacteer ons

Stuur ons een mail of bel ons voor meer informatie.