Aanbod2019-05-07T07:21:28+00:00

Wij geloven in maatwerk en zien jou als een persoon, niet als een nummer. Jij verdient tijd, energie en een eigen weg om af te leggen.

Ons aanbod

Onze begeleiding is geschikt voor

Volwassenen

In het leven loopt niet alles altijd zoals je dat zou willen. Coaching met paarden is een efficiënte manier om je emoties en processen op een andere manier te ervaren. Maar ook als je nood hebt aan psychologische begeleiding, kan je op ons en onze paarden rekenen.

Meer voor volwassenen

Jongeren

  • ‘Zijt ge nu weer aan het puberen?’ – Sofie, moeder, 35
  • ‘Doe nu eens normaal!’ – Rob, vader, 45
  • ‘Ik ben het allemaal beu, ik wil dood.’ – Tim, 12
  • ‘Niemand begrijpt me. Ik voel me zo alleen.’ – Fien, 16

Komen deze uitspraken je bekend voor? Heel wat jongeren zitten met zichzelf in de knoop. Psychologische begeleiding of coaching kan rust brengen. Kinderen en jongeren kunnen vanaf 8 jaar bij ons terecht. Samen met de paarden en het gezin gaan we aan de slag om het vertrouwen en de onderlinge communicatie te bevorderen. We bieden ook 1-op-1 sessies voor jongeren. We maken je problemen bespreekbaar, tonen je al je mogelijkheden en leren je hoe je altijd en overal jezelf kan en mag zijn.

Meer voor jongeren

Ondernemers en bedrijven

Ondernemers vinden bij ons een sparringpartner op vier benen. Tussen de paarden kan je je hoofd beter leegmaken. De onbekende omgeving, de wind door je haren en de beweging zorgen dat je vanzelf anders naar de dingen kijkt.

Voor teams hebben we specifieke trajecten op maat. Onderwerpen als leidinggeven, communicatie en feedback geven laten we je team op een ervaringsgerichte manier verkennen.

Meer voor bedrijven